A tabella tetején a csapat

2016. május 16., 07:37
A Pornóapátiban aratott győzelem után csapatunk az élre ugrott a tabellán és az első helyről várja a rájátszást.

Kissé hűvös, szeles időben kezdődött a Pornóapáti - Gencsapáti bajnoki mérkőzés. A mérkőzést jól kezdtük, de egy elkerülhető góllal a hazai csapat szerzett vezetést. Az első félidő közepén aztán egy szép összjáték után Komáromi Kazi megszerezte az egyenlítő találatot.

A második félidőben próbált a csapat gólt szerezni, de semmi nem jött össze. Bognár Zoltán cserékkel próbálta frissíteni az együttest. Aztán a mérkőzés 73. percében Tar Berci forintos labdát kapott és köszönte szépen, ahogy kell be is rúgta. Az i-re a pontot Komáromi Kazi tette fel egy szépségdíjas találattal. Nehezen, nem szép játékkal, de a csapat hozta a három pontot.

Mivel az Acsád hazai pályán 4:0 arányban legyőzte a rivális Nárai csapatát, együttesünk az élen zárta a bajnokság alapszakaszát.

Következik a rájátszás, amelyről jelen pillanatban még sokat nem tudunk, de egy biztos:

Innen már nincs visszaút!! Három mérkőzésre van a Gencsapáti KSE a bajnoki aranytól. A csapat minden megtesz a bajnoki címért. Ha kell csúnya játékkal is, de akkor is mi leszünk a Bajnokok!!

Köszönet ismét szurkolóknak, hogy eljöttetek és buzdítottátok a csapatot. A bajnokság hajrájában ti is tegyetek rá még egy lapáttal és a végén ünnepeljünk együtt!!!

Hisz egy csapat vagyunk!! Hajrá Gencsapáti!!


« Vissza az előző oldalra!


Gencsapáti KSE - Magyar