BAJNOKCSAPAT

2016. június 06., 19:38
1993 után újra bajnok a Gencsapáti KSE csapata

2016 június 5.-én került sor az utolsó fordulóra a Megyei III. osztály Szombathely csoportjában. Friss bajnok csapatunk a már biztos második helyezett Nárai együttesét fogadta. Szerettünk volna visszavágni az elszenvedett vereségekért, ami sikerült is. A csapat igazi gála mérkőzésen 7:3 arányban győzte le a vendégeket.

De ez a nap nem csak erről szólt, hiszen a mérkőzés után vette a csapat a jól megérdemelt aranyérmet. A jelen bajnokait megtisztelték a jövő reménységei is. A mérkőzésre mindkét csapat játékosát egy-egy utánpótláskorú labdarúgónk kisérte fel. A mérkőzés végén pedig gyermekeink sorfala között vonultak felnőtt játékosaink az aranyérmekért. Megható és meghitt pillanatok voltak ezek és bizony sok felnőtt szemében megcsillant egy-egy könnycsepp.

Az érmeket és a bajnoknak játó serleget Szerdahelyi János az MLSZ Vas Megyei Igazgatóság képviselője és Bodorkós Ferenc Gencsapáti Polgármestere adta át.

Meglepetésként a Gencsapáti Hagyományőrző Néptáncegyüttes a Gencsi Verbunkot táncolta el Mucza Béla kíséretében.

A hivatalos rész után pedig következett a fiesta, ahol együtt szórakozott kicsi, felnőtt, játékos, szurkoló egyaránt.

A Gencsapáti KSE bajnokként jogot szerzett a megyei II. osztályban való induláshoz. Ez a nyár így most nem a pihenésről fog szólni az egyesület vezetőinek, hanem felkészülni a következő nagy kihívásra. 


« Vissza az előző oldalra!


Gencsapáti KSE - Magyar