Bozsik Torna Szombathelyen

2016. május 16., 16:09
Felemásra sikeredett a hétvégi Bozsik Torna.

AZ U11 és U13-s korosztályunk a hétvégén Bozsik tornán szerepelt Szombathelyen.

A kisebb korosztálynál Böndicz Matyit leszámítva mindenki eljött. A srácok a szezon legjobb tornáján vannak túl. Végre nem dadogott a labda. Védőink magabiztosak voltak, középpályásaink és csatáraink bátran játszottak. Felvállalták a párharcokat, amelyek többségét meg is nyerték. Viszonylag hosszú, 18 perces meccseket játszottak, de a folyamatos cserélések által bírták az iramot. A megfelelő létszám által sikerült több variációt gyakorolnunk, melyeket a későbbiek során tudunk hasznosítani.

Csapatunk legjobbjának Kleé Krisztián lett választva. Volt egy mérkőzésünk amelyen a csapat 3:1-s hátrányból 5:4-re húzta be a meccset. Kriszitán 3 góllal vette ki a részét ebből a nagyszerű győzelemből.

Az U13 esetében sajnos sok pozitívumot nem lehet írni. Az utolsó meccset leszámítva az egész tornán alárendelt szerepet játszottak. Itt már megjelenik az erőteljes edzés hiány, az alázat és akarat hiánya. Tisztelet természetesen a kivételnek. Páran próbálnak hétről hétre becsülettel dolgozni, akár betegen is eljönnek, hogy segítség a csapatot és ő rajtuk látszik leginkább, hogy mennyire bántja őket ez  a teljesítmény.  Még egy torna hátra van tavasszal és utána sajnos el kell gondolkodni a folytatásról ebben a korosztályban.


« Vissza az előző oldalra!


Gencsapáti KSE - Magyar